FORUM KLANU ROHAN - KHAN WARS świat 6
sprawdze pati rano tak przed 6.00 bo z tego co pamietam to malo krzyzakow bylo aktywnych wtedy, i tak samo bylo z top, niestety jutro tez do pracy ide ale kolo 1.00 tak po 1.00 bede. Jezeli nie bedzie aktywna(pati) to podam Ci godzine o ktorej zakonczyla
ok teraz jest na protekcji ale byla nie aktywna od 23.53 do przynajmniej 6.14 tak jak ja sprawdzilem, w nocy wiekszosc z nich spi czasem tylko kilku jest aktywnych ale nie zawsze i na ogol kolo piatej jest calkowita cisza
Czyli napewno cos kombinuja a protekcja jest pewnie po to aby sie na kogos zaczaic.
Niech kazdy na kogo atakuja zaraz napisze masowa wiadomosc zeby mozna bylo puapke zrobic.
Zaraz Wam wysle wiedomosc jaka mi urlich przyslal wczoraj w nocy po tym ich dziwnym ataku. Wprawdzie akcje robili chyba z stoperem w reku bo mieli dokladnie obliczona droge i na jakies 40 min przed atakiem dolaczylo sprzatanie pitermaka jakies 3-4 sek tuz za jego armia. Niestety jak mi wybili szpiegow to sie okazalo ze na jego 4.5k woja czeka ponad 7 k mojego i zawrocil na niecale 10 min przed atakiem, bo przynajmniej bym wiedzial jaka formacje uzywa. Myslalem ze pati bedzie atakowac zaraz po nim ale juz sie nic nie dzialo wiecej. Teraz pewnie buduja nowych szpiegow i albo na mnie beda znowu atakowac albo na kogos innego tym razem juz wieksza armia, takze dobrze by bylo powybijac co mocniejszych krzyzakow poki ulrich sie jeszcze nie odbudowal.
Ulrich von Jungingen
02 styczeń 2009 - 23:44:44
witam !!! jestes znakomitym graczem...respect...a ja jestem silnym wodzem....moze bedziesz sie ze mnie smial...ale biore to teraz na powaznie...
cos czuje ze Wasz klan sie rozpada...tyle banow... wodza brak....
ok..do rzeczy.... chcialbym bys przyszedl do nas.... po prostu... mamy silny klan i jestesmy naprawde zorganizowani...ludie sa aktywni...
bede sie streszczal...przemysl wszystko..´
i jestes mile widziany... traktuj to jako zaproszenia da nas... szanuje cie za twoja modrosc
Zaznacz: Odpowiedź Usuń Zgłoś obrazę Ignoruj użytkownika
oczywiscie nie mam zamiaru nigdzie przechodzic, a nam daje to chwile czasu na zrobienie jakiejs akcji, bo mam zamiar ni dawac mu odpowiedzi dopoki sie nie znudzi i nie kaze wysylac woja do ataku:D